Неділя, 19.05.2024, 03:30
Вітаю Вас Гість | RSS

Озірянська загальноосвітня школа І-ІІ ступенів

Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2017 » Квітень » 3 » Районний семінар-практикум педагогів-організаторів
10:44
Районний семінар-практикум педагогів-організаторів

      23 березня 2017 року на базі  школи  відбувся районний семінар - практикум педагогів-організаторів на тему «Виховна система школи у формуванні активно творчої особистості».

      Здається, тема не нова, але час вимагає повертатися до неї знов і знов. Життя доводить, що в складних умовах, що постійно змінюються, найкраще орієнтується, приймає рішення, працює людина творча, гнучка, креативна, здатна до використання нових ідей, задумів, нових підходів, нових рішень.

     Адміністрація школи гостинно зустріла та привітала учасників семінару. Візитку школи презентували члени учнівського самоврядування. Зі вступним словом «Виховна система школи і творче зростання особистості»  виступила методист з виховної роботи Наталія Анатоліївна Лисенко, яка у своєму виступі зазначила, що завдання сучасної школи – виховувати творчу особистість, а у діяльності педагога-організатора творчість має особливо вагоме значення, адже від того залежить ефективність виховного процесу. Також учасників семінару вітала директор школи Ніна Василівна Дяденкова, яка познайомила з навчальним закладом  його колективом та  досягненнями,   

      Систему виховної роботи « Вивчаємо, зберігаємо і розвиваємо національні традиції рідного краю» презентувала педагог-організатор Алла Миколаївна Фесенко.

    В практичній частині учасники семінару мали змогу побачити фрагменти різнопланових виховних години:  «Прилинь, веснонько!» з учнями 3-4 класів, класоводи Наталія  Вікторівна Комаренко та Оксана Миколаївна Степаненко; «Українські  вечорниці» з учнями 1-2 класів, класоводи Лариса Іванівна Штеменко та Наталія Леонтіївна Мартинюк. Цікаво, змістовно та зворушливо проведено виховну годину пам’яті Героям Небесної Сотні  «Хто вмирає в боротьбі, той в серцях живе навіки!», яку підготували учні 5-6 класів, класні керівники Ірина Юріївна Герасимчук та  Олена Василівна Онищенко. 

    Особливу увагу колектив школи приділяє національно-патріотичному вихованню. Для учасників семінару педагогом-організатором Аллою Миколаївною Фесенко разом з учнівським самоврядуванням був проведений загальношкільний флешмоб «Одягнімо, друже вишиванки» та виховний захід «Україна моя вишивана!» де учні розповіли про історію народної вишивки, познайомили з її розмаїтістю, легендами, повір’ями.    

       Також в рамках заходу діяла виставка робіт української вишивки. Галина Марківна Погребняк познайомила присутніх з історією орнаментів вишивки та своїми роботами.

      Наприкінці семінару відбулося обговорення та  підведення підсумків роботи. Методист РМК Наталія Анатоліївна Лисенко  подякувала організаторам за плідну роботу.

Переглядів: 286 | Додав: hraboviyvadim | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
avatar
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
uCoz